Bernhardt Gergely
ügyvezető igazgató

Mobil: +3630 229 2039
E-mail: bernhardt @ kiadoirodahaz.hu
Ujlakopark.hu Kft.

 

 

Általános információk:

Ügyfélszolgálat - (info @ kiadoirodahaz.hu)

Hirdetéssel kapcsolatos információk:

Értékesítés - (sales @ kiadoirodahaz.hu)

Technikai információ, hiba jelentése:

Technikai ügyfélszolgálat - (tech @ kiadoirodahaz.hu)

 

Médiaajánlat megtekintése

 

Professzionális kiadó iroda és irodakereső portál

A www.kiadoirodahaz.hu weboldal azoknak az irodakeresőknek segít akik,könnyen és a hatékonyan szeretnének keresni a magyarországi irodaházak között.

Az irodaházak fejlesztőinek, hirdetőknek hatékony, színvonalas felületet kínálunk a cél és a siker elérése érdekében. A www.kiadoirodahaz.hu a kapcsolat kereslet és kínálat között!

Miért az kiadoirodahaz.hu?

A kiadoirodahaz.hu portál az ingatlanpiac azon szereplőinek nyújt egyedi, prémium kategóriás szolgáltatásokat, akik az irodakeresés első lépéseként az interneten keresik meg a lehetséges alternatívákat. Oldalunk egy olyan adatbázis kíván lenni, amelyben minden magyarországi kiadó iroda, irodaház megtalálható. Célunk, hogy minden keresőnek segítsünk megtalálni a legjobb irodaházat, illetve a hirdető partnereinkhez segítsünk bérlőket irányítani az oldalunk segítségével.

A kiadoirodahaz.hu a legújabb webes trendek alapján felépített oldal, amely megfelelő, hatékony és eredményes megjelenési lehetőséget kínál az ingatlanfejlesztők részére.
Olyan keresőrendszert fejlesztettünk ki, amely mindenki számára könnyen kezelhető, logikus, egyszerű kezelni, de mégis mindenki egyéni szempontok alapján tud keresni.
A weboldalon megjelenő irodaházak között megtalálhatóak a "B" kategóriás irodaházak és a belváros legimpozánsabb "A" kategóriás irodaházai is. Így a kínálat a célközönség minden rétegének szól, és hűen tükrözi a piaci lehetőségeket.
Csapatunk mindent elkövet annak érdekében, hogy adatbázisunk naprakész legyen és hirdető partnereink megjelenései a lehető leghatékonyabbak legyenek.

Miért érdemes a www.kiadoirodahaz.hu oldalon hirdetni?

Célpiacra koncentráló magyarországi kiadó iroda és irodaház kereső weboldal.
A kiadoirodahaz.hu weboldal az Ujlakopark.hu Kft. tulajdona. A www.ujlakopark.hu weboldal már évek óta a magyarországi lakóingatlan fejlesztők egyik legbiztosabb hirdetési portálja.
Minőségi, irodakeresés és irodabérlés iránt aktív látogatók érhetők el.
Költséghatékony és célzott kampányok.
Kampányok tervezésében INGYENES szakmai segítséget nyújtunk.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, hívjon minket a +3630 229 2039-es telefonszámon!